villatesta-loader
scroll down Fel 9A939661-87B9-4BC2-BB44-DE5E00D09509 Created with sketchtool. arrow-icon

Rólunk

Franciaország nem csupán boraival, pezsgőivel vagy divatja világhírű elismerésével büszkélkedhet, hanem ebből az országból származik egy különlegesen attraktív, kimagasló minőséggel rendelkező tetőcserép is a világ egyik legnagyobb választékával. 2008 áprilisától cégünk az egyedüli és kizárólagos forgalmazója a francia Edilians tetőcserepeknek a Szlovákia teljes területén, mely egyedülálló beszerzési lehetőséget kínál immár Magyarországon is 2014 tavaszától, mely magába foglal 70 tetőcserép modellt 117 különböző színárnyalattal és mintával.

Évente 35-38000 m² tetőcserepet értékesítünk, együtt dolgozunk számos építész tervezővel és kivitelező cégekkel. A Magyarországon eddig nem elérhető, világszínvonalú tetőcserepek teljes választéka most először elérhető a világújdonságokkal egyetemben!

Az összes általunk kínált termék magas minőségű, természetes agyagból készül színvonalas technológiai folyamatoknak köszönhetően, mely biztosítja egyediségét a piacon.

Fő profilunk a tető és tetőcserép. Természetesen a tetőmunkálatokkal kapcsolatos más tevékenységet is végzünk, mint pl. tetőszámítás, látványtervezés, megvalósítás, bádogos munka, felújítás, szállítás. Ajánlatunk a teljeskörű szolgáltatásokra vonatkozóan leveszi az Ön válláról a terhet házának teljes tetőmunkálatainak tekintetében.

Termékeinket részletesen, referencia képekkel ellátva megtalálja a letölthető katalógusunkban vagy akár élőben is Révkomáromban és Pozsony előtt néhány kilométerre. A pontos címet az ELÉRHETŐSÉG menüpontban találja.

Partnereink hálózata évről évre szélesedik. A teljes listát a PARTNEREK menüpontban találja. Minden év tavaszán saját kiállító standdal veszünk részt a Coneco építészeti szakkiállításon Pozsonyban. A képgalériát az elmúlt évekről (2009-2015) itt találja.
Terveink közt van természetesen az Edilians márka magyarországi bevezetését erősítve a Construma szakkiállításon való részvétellel is 2016-tól.